Vervanging of herstel van uw Driepuntssluiting

driepuntssluiting vervangen of herstellen

VERVANGING OF HERSTEL VAN DRIEPUNTSSLUITING

Vervanging of herstel van driepuntssluitiung. Heeft u een probleem met een slecht werkende meerpuntssluiting of driepuntssluiting waardoor deze niet meer fijn werkt? Dan betekent dit niet altijd dat hij defect is en vervangen moet worden. Ook herstel van driepuntssluitingen is vaak mogelijk. Wellicht heeft u een meerpuntssluiting of driepuntssluiting die buiten garantie valt en problemen geeft? Sluit de deur niet meer goed, of gaat deze juist niet meer goed open of zit deze geheel vast? Bel ons gerust en we kunnen komen gratis kijken of we de driepuntssluiting kunnen herstellen of dat wellicht vervanging een betere optie is.
  • Gratis analyse
  • Vrijblijvende prijsopgave

Wij adviseren u graag over vervanging of herstel van driepuntssluiting. Stel ons gerust uw vragen!
Wat is een driepuntssluiting?

Uw deur op drie punten vergrendeld

Wat is een driepuntssluiting?Een driepuntssluiting is een deurslot die uw deur op drie plaatsen in het kozijn sluit. Het mechaniek in het slot zorgt ervoor dat u heel gemakkelijk  de deur kan afsluiten.

Wanneer u het slot sluit vergrendelen er 3 pennen of sluithaken in een stalen kom aan de binnenkant van het kozijn. Doordat de deur op 3 punten vast zit aan het kozijn is het onmogelijk voor een indringer om de deur te forceren. Uw deur is dan maximaal beveiligd.

Waarom een driepuntssluiting?

Veilig wonen met veilig hang– en sluitwerk!

Veilig wonen! Een driepuntssluiting maakt hier deel van uit. De driepuntssluiting sluit uw deur op drie plaatsen. Bij een standaard slot zit de deur maar met een 1 sluiting vast waardoor eventuele indringers makkelijker de deuren of ramen kunnen openen.

Met het plaatsen van een driepuntssluiting bent u verzekerd van het makkelijk en veilig afsluiten van uw deur. Wanneer u de deur sluit zorgt de driepuntssluiting er voor dat de deur op drie punten in het kozijn dicht zit. De deur wordt zo veilig afgesloten en is maximaal beveiligd.

Montage van een driepuntssluiting

Montage van driepuntssluitingen is vakwerk

Montage van de driepuntssluiting. Het plaatsen van een driepuntssluiting is geen eenvoudige klus. Hiervoor zijn speciale machines, kennis en materialen nodig zodat de sluitingen op de jusite manier geplaatst kunnen worden.

Wij hebben al meer dan 20 jaar de kennis, vakmanschap en materialen om de driepuntssluitingen professioneel te plaatsen op uw voor- en achterdeuren.

Driepuntssluitingen plaatsen is onze specialiteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn, of heeft u andere vragen over de montage van driepuntssluitingen neem dan gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend kijken of montage ook voor uw deuren geschikt is.