Montage van een Driepuntssluiting

montage van driepuntssluiting

UW DEUR GOED BEVEILIGD MET DE MONTAGE VAN EEN DRIEPUNTSSLUITING

Ook inbrekers gaan met de tijd mee en vinden steeds weer nieuwe methodes om deuren of ramen te kraken. Een gewoon veiligheidsslot is daarom niet altijd meer voldoende. De montage van een driepuntssluiting, samen met het juiste veiligheidsbeslag, beveiligd uw deur optimaal tegen inbraak.

MONTAGE VAN EEN DRIEPUNTSSLUITING

De mogelijkheden van  montage van een driepuntssluiting.
Is montage altijd mogelijk? Als uw huidige deur nog in goede staat is en uw verouderde sloten niet aan de hedendaagse veiligheidseisen voldoen dan is het wellicht tijd om eens na te denken over het monteren van een driepuntssluiting. Wij verzorgen de montage van de driepuntssluiting (SKG***®, of SKG**®) en de cilinder met inboorbeveiliging en veiligheidsbeslag SKG***® met kerntrekbeveiliging. Kerntrekbeveiliging houdt in dat uw cilinder niet uit het slot getrokken kan worden en dat uw deur dus goed beveiligd is! De montage doen wij uiteraard bij u thuis. Om een veilige driepuntssluiting te kunnen monteren moeten uw deur en kozijn aan een aantal voorwaarden voldoen:
  • De deur moet in goede staat verkeren
  • De deur moet van hout zijn.
  • De stijl van het kozijn moet minimaal 30mm dikte hebben t.b.v. het plaatsen van sluitkommen.
  • Het moet een stompe deur zijn (geen opdek).
  • De minimale dikte van de deur moet 38mm zijn.

Bovenstaande geldt voor heel veel buitendeuren, maar mocht u twijfelen, dan kunnen wij vrijblijvend komen kijken. Neem dan gerust contact op.
Wat is een driepuntssluiting?

Uw deur op drie punten vergrendeld

Wat is een driepuntssluiting?Een driepuntssluiting is een deurslot die uw deur op drie plaatsen in het kozijn sluit. Het mechaniek in het slot zorgt ervoor dat u heel gemakkelijk  de deur kan afsluiten.

Wanneer u het slot sluit vergrendelen er 3 pennen of sluithaken in een stalen kom aan de binnenkant van het kozijn. Doordat de deur op 3 punten vast zit aan het kozijn is het onmogelijk voor een indringer om de deur te forceren. Uw deur is dan maximaal beveiligd.

Waarom een driepuntssluiting?

Veilig wonen met veilig hang– en sluitwerk!

Veilig wonen! Een driepuntssluiting maakt hier deel van uit. De driepuntssluiting sluit uw deur op drie plaatsen. Bij een standaard slot zit de deur maar met een 1 sluiting vast waardoor eventuele indringers makkelijker de deuren of ramen kunnen openen.

Met het plaatsen van een driepuntssluiting bent u verzekerd van het makkelijk en veilig afsluiten van uw deur. Wanneer u de deur sluit zorgt de driepuntssluiting er voor dat de deur op drie punten in het kozijn dicht zit. De deur wordt zo veilig afgesloten en is maximaal beveiligd.

Montage van een driepuntssluiting

Montage van driepuntssluitingen is vakwerk

Montage van de driepuntssluiting. Het plaatsen van een driepuntssluiting is geen eenvoudige klus. Hiervoor zijn speciale machines, kennis en materialen nodig zodat de sluitingen op de jusite manier geplaatst kunnen worden.

Wij hebben al meer dan 20 jaar de kennis, vakmanschap en materialen om de driepuntssluitingen professioneel te plaatsen op uw voor- en achterdeuren.

Driepuntssluitingen plaatsen is onze specialiteit. Wilt u weten wat de mogelijkheden in uw situatie zijn, of heeft u andere vragen over de montage van driepuntssluitingen neem dan gerust contact met ons op. Wij komen vrijblijvend kijken of montage ook voor uw deuren geschikt is.